Téma |
Uživatel |
Datum přidání |
Avokado - jak poznam, ze je dobre? |
listicka
|
19.02.2022 10:31:55
|
Domaci jogurt |
listicka
|
14.08.2021 11:06:26
|
Svařák s perníkovým kořením je mňamka, vaše tipy na vylepšení svařáku |
Rypoušice
|
19.11.2018 16:49:26
|
Jak uskladnit sušená rajčata - zkušenosti, rady, tipy, nápady |
flodurk
|
09.08.2018 11:00:33
|
Želatina po přípravě zapáchá |
Katuší
|
27.06.2018 21:44:36
|
Smažené ruské pirohy a pomerančový nápoj Olympus na Masarykově nádraží - proč už to není? |
Seriozní muž.
|
31.03.2018 23:07:18
|
Nealkoholický přírodní kvas - účinky na zdraví, jak chutná, kdo vyrábí |
Seriozní muž.
|
10.03.2018 21:50:15
|
Uvaření kuřecího vývaru - skoro nadlidský výkon? ;) |
Rííša M.
|
18.02.2018 14:15:58
|
Ředění slivovice destilovanou vodou - proč? |
JindraSlifka
|
03.01.2018 11:54:25
|
Mražené maliny - jak je použít, zpracovat |
TondaMalina
|
15.12.2017 20:24:34
|
Trvanlivost vína po otevření lahve |
Rocker
|
24.11.2017 23:05:16
|
Je pravda, že je nedostatek másla? |
Barča
|
31.10.2017 20:20:46
|
Mořské plody mražené a čerstvé - je velký rozdíl v chuti? (humr, krab, chobotnice) |
Renčy
|
20.08.2017 11:59:41
|
Karambola - zkušenosti, chutná vám? Kdy hrozí otrava? |
Barča
|
29.04.2017 19:13:32
|
Jak upéct kuře aby mělo křupavou kůžičku - postup, návod, tipy, rady, zkušenosti |
Luccy
|
24.03.2017 11:11:15
|
Mimina v povijanu - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience |
faltipa
|
14.11.2016 18:29:37
|
Jak se naučit vařit, jak začít s vařením - tipy na dobrou kuchařku |
Áďa
|
02.11.2016 18:03:49
|
Jak docílit zlatavé barvy na závinu, šátečku, apod.? - zkušenosti, tipy, rady, nápady |
V.V.
|
28.10.2016 10:30:06
|
Kuře na majoránce - recept, postup, návod, suroviny, ingredience |
yvis
|
08.08.2016 11:35:22
|
Bezový sirup - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience |
Pluto
|
12.06.2016 17:31:15
|
Škraloupy na mléku - kam zmizely? |
admin
|
04.02.2016 09:38:32
|
Co upéct ze zbylých bílků - tipy, nápady, zkušenosti |
Pavla
|
06.12.2015 17:39:38
|
Hrnec na Tajine - využití, použití |
Charlie
|
14.11.2015 11:03:06
|
Jak vyhodit palačinku do vzduchu aby se vrátila na pánvičku - postup, návod, tipy, zkušenosti |
Mikulas
|
30.10.2015 01:06:40
|
Typ na rychlé jídlo - příprava do 20 minut |
Pluto
|
16.08.2015 21:15:47
|
Makaróny - proč se přestaly prodávat a proč zmizely z (nejen) českých pultů? |
Barča
|
02.08.2015 20:26:37
|
Vynikající makovník - recept, postup, návod, suroviny, příprava |
Rimanka
|
27.04.2015 10:23:08
|
Asijská jídla, asijská kuchyně - co vyzkoušet a pochutnat si? |
Maja20
|
19.03.2015 19:30:50
|
Jaké jídlo dát ročnímu dítěti - recepty |
Juraj
|
14.02.2015 18:36:18
|
Jak připravit dobrý měkký biftek - zkušenosti, návod, tipy, rady |
Bee
|
24.01.2015 19:12:01
|
Linecké cukroví s ořechovou náplní - recept, postup, návod |
Jarmila
|
11.12.2014 11:52:56
|
Praktické pomůcky v kuchyni - kde se dají koupit? |
Renčy
|
08.11.2014 10:49:31
|
Co jste měli dnes k obědu? |
Pluto
|
04.11.2014 17:02:12
|
French press - co je to a jak se to používá při přípravě čaje a kávy? |
magdalenas
|
20.10.2014 19:25:20
|
Kvetoucí čaj - kolik čaje se z jednoho květu dá udělat? - zkušenosti, diskuze |
Barča
|
11.10.2014 19:06:22
|
Jak dlouho vydrží otevřená láhev saké na vaření? |
Miluše
|
13.08.2014 10:27:02
|
Nakládání vajec do vodního skla - vzpomínky a zkušenosti |
Jarmila
|
08.07.2014 17:59:04
|
Alergie na vejce - čím nahradit vajíčka při vaření? |
v.v.
|
02.07.2014 06:22:18
|
Avatárkovo ovocné odpoledne |
admin
|
26.06.2014 19:39:50
|
Kolik vody nalít do zavařovacího hrnce - rady, tipy |
Mili
|
25.06.2014 07:51:45
|
Cukry jednoduché a složité - rozdíly mezi nimi a informace o cukrech |
Pan Sova
|
14.04.2014 13:35:12
|
Hořké mandle - jsou jedovaté nebo ne? |
Sluníčko M.
|
10.04.2014 19:22:58
|
Velmi chutné jídlo z pórku, žampionů a těstovin |
admin
|
15.03.2014 23:12:41
|
Focení jídla v restauracích - také to děláte? |
Juraj
|
16.02.2014 18:56:33
|
Zrnková nebo mletá káva - jakou kávu kupujete vy? |
Medvěd
|
16.02.2014 10:59:12
|
Proč se musí sbírat pěna při vaření marmelády, džemu? |
admin
|
10.02.2014 22:02:06
|
Kvalitní brambory na uskladnění - kde je koupit, sehnat? |
Juraj
|
02.02.2014 16:17:03
|
Vaření doma - vše, co souvisí s jídlem a kulturou stravování doma |
Pan Sova
|
26.01.2014 17:49:16
|
Odměrka na kávu - používáte tento vynález? |
Medvěd
|
05.01.2014 08:27:54
|
Vánočka - z kolika pramenů ji pletete? Rady a tipy na pečení. |
voslík
|
29.12.2013 11:34:08
|
V čem upéct bílkový chlebíček, když nemám formu (srnčí hřbet)? |
voslík
|
28.12.2013 08:26:56
|
Zdravé kokosové kuličky - recept |
Amadeus
|
16.12.2013 18:35:26
|
Žížaly, brouci a kousky různých zvířat - nechali byste se pozvat ke stolu? |
Barča
|
07.12.2013 18:07:23
|
Večeře za 3 Kč - nadívané kuřecí kůže s Láďou Hruškou, zkoušeli jste? |
Barča
|
10.11.2013 19:47:22
|
Topinambury - máte zkušenost? |
Barča
|
05.11.2013 17:31:58
|
Aranžování jídla na talíři - dobrou chuť |
Amadeus
|
29.10.2013 12:35:44
|
Oblíbené kavárny v ČR a oblíbená káva |
kVerca2
|
21.10.2013 10:32:01
|
Akce v Praze - Plýtváte? A jak? |
Barča
|
10.09.2013 16:13:47
|
Uchování teploty svařeného vína - hodí se samovar? |
julie.giacomo
|
09.09.2013 15:07:50
|
Kde sehnat polotovary k rychlé přípravě přílohy (brambory, rýže ad.) |
Barča
|
03.09.2013 10:24:27
|
Jak vyrobit zmrzlinu ze sušeného polotovaru - postup, návod |
weru
|
01.08.2013 10:35:39
|
Malinovojahodová marmeláda - rady, zkušenosti, názory, diskuze |
voslík
|
06.07.2013 07:58:16
|
Recept na třešňovou bublaninu |
Rybka
|
03.07.2013 06:40:05
|
Grilování - jaký typ grilu preferujete? |
Medvěd
|
17.05.2013 09:32:44
|
Pampeliškový med - mohu použít moučkový cukr? |
evina-w
|
05.05.2013 19:06:45
|
Velikonoční beránek - recept z minimálního množství surovin |
xyz
|
31.03.2013 07:40:00
|
Vejce v krabici - zkušenosti, názory, diskuze, jak se vám líbí? |
Juraj
|
27.03.2013 10:46:28
|
Velikonoční oběd ze skopového či jehněčího masa |
voslík
|
23.03.2013 15:54:47
|
Domácí trdelníky - tipy, rady, návod jak na ně? |
Lucy
|
20.03.2013 16:02:02
|
Volské oko v paprice - jednoduché a geniální |
Darila
|
13.03.2013 19:12:34
|
Přílohy k obědu - jaké máte rádi a kdy? |
Pluto
|
05.03.2013 19:37:50
|
Recepty na pečení domácího chleba - jaký si doma pečete vy? |
xyz
|
03.03.2013 18:30:17
|
Krokodýli Made in Czech Republic mohou na jatka |
Medvěd
|
01.03.2013 10:39:48
|
Klasická (turek) nebo instantní káva - co pijete? |
admin
|
26.02.2013 13:50:28
|
Víte co jíte? Chléb Šumava - složení |
Pan Sova
|
25.02.2013 11:12:29
|
Střecha z BeBe sušenek - recept, návod, postup, fotografie |
Darila
|
19.02.2013 11:49:22
|
Palačinky plněné salámem, šunkou, sýrem nebo nivou - recept, postup |
Darila
|
19.02.2013 11:40:54
|
Boršč - zbožňuju ho, ale v restauraci je málokdy |
Martta
|
14.02.2013 13:13:18
|
Oblíbené moučníky a cukrářské řezy - tipy |
Racek
|
03.02.2013 10:29:58
|
Jídlo které vám nechutnalo a teď už chutná - které je to u vás? |
Racek
|
27.01.2013 13:38:48
|
Jak oloupat čerstvá vejce bez odloupnutí bílku |
Taj3
|
11.01.2013 08:46:40
|
Netradiční pohoštění - toustové miniroládky |
Trinity
|
01.01.2013 21:23:47
|
Staré recepty a množství kvasnic v haléřích - přepočet |
Barča
|
01.01.2013 17:37:25
|
Vaření na kokosovém tuku - kde ho sehnat? |
sorbonos
|
27.12.2012 16:53:26
|
Smažená ryba v trojobale - rozmrazit rybu předtím? |
cufe
|
15.12.2012 09:09:20
|
Co rádi jíte nebo vaříte před Vánocemi - svěřte se |
vladicka
|
14.12.2012 11:07:30
|
Rychlé, jednoduché a překvapivě chutné těstovinové jídlo |
admin
|
22.11.2012 21:03:10
|
Jaké čaje máte rádi - ovocené, zelené, černé? |
Racek
|
02.11.2012 16:43:21
|
Nejchutnější bonbóny - které to podle vás jsou? |
Racek
|
31.10.2012 07:21:14
|
Víkendové vaření - co vaříte na sobotu a neděli? |
Hana
|
27.10.2012 11:37:00
|
Vysoký účet v restauraci Airest, Aviatická Praha - stydím se být Češkou |
megera
|
20.10.2012 18:25:35
|
Lněný olej do domácí pekárny - lze ho použít? |
Len
|
24.09.2012 13:00:16
|
Srnčí - recept na úpravu naznámého druhu srnčího masa |
jirsa
|
04.09.2012 10:22:18
|
Kuřecí roláda v srnčím hřbetu - recept, postup, návod bez rolování a zavazování |
Pluto
|
09.08.2012 15:18:28
|
Kvalitní a chutné jogurty - které to podle vás jsou? |
Barča
|
02.08.2012 22:50:28
|
Jakou zmrzlinu máte nejraději - z obchodu, točenou, domácí? |
Trinity
|
28.07.2012 12:43:35
|
Dobrý recept na houbovou omáčku - znáte nějaký? |
Barča
|
28.07.2012 10:31:53
|
Co nabídnout cizincům jako tradiční české či slovenské jídlo? |
Trinity
|
02.07.2012 22:37:23
|
Mikrovlnná trouba, pomocník nebo záškodník v domácnosti |
Pluto
|
27.06.2012 19:45:17
|
Špenát podporuje růst svalů - stačí 250 gramů denně |
Racek
|
27.06.2012 06:16:11
|
Recept na opravdu chutnou čínu |
veverka
|
22.06.2012 15:06:21
|
Jemné ovesné vločky s klíčky a jejich využití při vaření |
Pluto
|
19.06.2012 22:52:05
|
Recept na chléb jak za našich babiček |
Wolfg
|
14.06.2012 14:18:57
|
Smažené knedlíky v trojobalu pro děti aneb na čem ušetřit |
Barča
|
14.06.2012 06:03:02
|
Výroba drůbežího separátu čili strojově odděleného drůbežího masa - dobrou chuť |
Medvěd
|
12.06.2012 12:09:11
|
Oblíbená značka piva - jaká je ta vaše? |
Barča
|
12.06.2012 10:51:03
|
Omáčky ke grilovanému masu - recepty a tipy |
Pluto
|
27.05.2012 06:50:43
|
Freeganismus - lidé protestují proti plýtvání potravinami |
Medvěd
|
19.05.2012 10:11:32
|
Buchta přátelství, Dánská buchta, buchta z Vatikánu - recept |
Barča
|
05.05.2012 13:17:36
|
Rychlé tvrdnutí housek z těsta umíchaného v domácí pekárně |
sorbonos
|
23.04.2012 05:38:30
|
Která sladkovodní ryba má nejméně kostí? |
Barča
|
13.04.2012 14:17:59
|
Vydatná snídaně nesníží příjem potravy během dne |
Medvěd
|
27.03.2012 07:18:08
|
Recepty na chutná a levná jídla - za málo peněz hodně muziky |
Innes
|
18.03.2012 11:32:17
|
Postup pražení mandlí aby byly chutné - jak na to |
Pavla
|
10.03.2012 18:50:42
|
Žluknutí strouhaného kokosu - je to možné? |
Barča
|
10.03.2012 14:50:55
|
Levná a rychlá jídla a recepty na vaření z toho co dům dá |
Pavla
|
03.03.2012 13:29:00
|
Kynutí kvásku v mikrovlnce - není to blbost? |
admin
|
01.03.2012 16:29:22
|
Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá |
Juraj
|
29.02.2012 13:37:40
|
Jak uvařit šunku v šunkovaru - postup, návod, zkušenosti, rady |
Juraj
|
27.02.2012 04:44:57
|
Plastová chuť vody po uvaření v rychlovarné konvici |
Juraj
|
24.02.2012 04:26:10
|
Co všechno se dá zamrazit jako domácí polotovar? |
Barča
|
22.02.2012 12:15:00
|
Výzdoba slavnostní vegetariánské tabule |
terka295
|
17.02.2012 09:24:05
|
V čem je osmažené vejce v asijské restauraci |
Juraj
|
16.02.2012 12:17:15
|
Opravdu chutný horký nápoj - recept, návod, výroba |
Innes
|
12.02.2012 10:36:47
|
Podložka Tupperware - jak ji připevnit ke stolu? |
Lili
|
05.02.2012 12:11:19
|
Máslo nebo margarín - co je lepší? |
Barča
|
05.02.2012 07:51:44
|
Sušené klobásy bez uzení - postup, recept |
Wolfg
|
03.02.2012 14:42:00
|
Nekvalitní uzeniny a masné výrobky - voda, sůl, tuk a špetka masa |
Innes
|
02.02.2012 13:37:11
|
Rozdíl mezi rozpustnou a mletou kávou |
Barča
|
02.02.2012 07:45:58
|
Oleje na fritování - kvalita, zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory |
Barča
|
29.01.2012 09:27:05
|
Červená cibule, žlutá, bílá - jaký je mezi nimi rozdíl? |
Barča
|
22.01.2012 10:33:30
|
Pečený čaj - recept, postup, fotografie |
admin
|
18.01.2012 20:16:21
|
Jak využít suché pečivo, co s ním dělat |
Innes
|
29.12.2011 13:54:31
|
Recepty našich babiček na chutná jídla |
MitsCa
|
22.12.2011 16:11:52
|
Casa mexicana Brno Vaňkovka - nedoporučuji |
admin
|
16.12.2011 00:05:26
|
Pečení na Vánoce 2011 - fotografie |
admin
|
11.12.2011 12:49:31
|
Jak hustý má být pečený čaj |
admin
|
08.12.2011 14:00:42
|
Domácí pekárna - recept na nadýchaný celozrnný chleba, chléb |
sorbonos
|
04.12.2011 17:38:11
|
Tuhé hovězí maso - jak udělat aby změklo (hovězí na čínu) |
suril
|
23.11.2011 10:22:04
|
Pečený čaj - slyšeli jste o něm někdy? |
admin
|
22.11.2011 18:53:34
|
Videokuchařka online pro všechny |
Barča
|
13.11.2011 20:32:04
|
Cukrovinka Halva (Chalva), znáte ji? |
Barča
|
10.11.2011 15:23:20
|
Plněný chléb na grilu |
Innes
|
27.10.2011 17:46:18
|
Co se dá dát do míchaných vajíček |
admin
|
20.10.2011 15:39:55
|
Vaření kozího mléka - ano nebo ne? Je to vhodné nebo nikoliv? |
Innes
|
06.10.2011 11:03:16
|
Jak se vaří přes bidlo - postup, návod |
Innes
|
04.10.2011 14:44:38
|
Jak uvařit knedlík z bezlepkové mouky |
Innes
|
02.10.2011 23:18:55
|
Hrudky ve svíčkové omáčce - proč se dělají? |
admin
|
26.09.2011 13:57:36
|
Miluji tvarůžky na všechny způsoby |
Medvěd
|
31.08.2011 17:31:50
|
Jak je velká středně velká cuketa? |
Lili
|
11.08.2011 12:36:27
|
Muffiny s lentilkami - pochoutka nejen pro děti |
admin
|
31.07.2011 09:57:20
|
Meloun - jíte jadérka nebo je vybíráte? |
Medvěd
|
31.07.2011 09:45:06
|
Jednoduchý rychlý oběd z kuřecího, slaniny, zelí a cibule - recept, postup, návod |
evina-w
|
22.07.2011 21:28:08
|
Zmrzlinový sníh od Prima zmrzlina - hnus fialovej |
Richard Bílý
|
24.06.2011 14:10:43
|
Koprová omáčka mi nechutná |
PAVEL
|
21.06.2011 20:35:53
|
Rozmrazuje se filé před tepelnou úpravou nebo ne |
Gábina
|
12.06.2011 08:18:15
|
Vlastnoruční domácí sushi - postup, recept |
veverka
|
20.04.2011 13:25:14
|
Recept na pohankové jídlo |
Applegate
|
13.03.2011 09:42:20
|
Syté levné jídlo pro hodně lidí - recept, příprava |
Fík
|
09.03.2011 10:50:58
|
Šedá barva masa tatarského bifteku, tataráku - jak tomu zabránit |
Bob
|
08.03.2011 10:49:01
|
Jak se zbavit nasládlé chuti přemrzlých brambor? |
Ivka
|
14.02.2011 11:38:56
|
Trvanlivost tataráku, jak dlouho vydrží tatarák než se zkazí |
Katka
|
11.02.2011 19:45:52
|
Jak uvařit párky aby nepraskaly - zkušenosti, tipy, rady, návod, postup |
Jarek
|
09.02.2011 14:20:02
|
Tuhé palačinky - příčina, jak vylepšit postup? |
Mirka
|
02.02.2011 10:15:53
|
Starší pečivem které není úplně tvrdé - co s ním udělat? |
Lenka
|
20.01.2011 11:22:50
|
Nejlepší těsto na italskou pizzu - recept, postup |
Bublanina
|
14.01.2011 17:28:49
|
Bramborové krokety - jednoduchý recept, postup, návod a zkušenosti |
Elena
|
10.01.2011 14:11:58
|
Parní hrnec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory |
Westfile
|
08.01.2011 10:11:58
|
Jaký je rozdíl mezi palačinkami a lívanci |
Anka
|
31.12.2010 17:56:31
|
Co je to římský hrnec, na co se používá římský hrnec? |
Kuchtička
|
29.12.2010 10:32:39
|
Jak urychlit kynutí těsta - topení, mikrovlnka či jak |
Bobík
|
22.12.2010 12:56:20
|
Pražení mandlí - postup, návod, recept, teplota, množství oleje |
Google
|
16.12.2010 10:49:46
|
Langoše bez kvasnic - recept, postup, návod |
Táňa
|
14.12.2010 13:08:09
|
Skladování cukroví - teplota, při jaké teplotě by se mělo skladovat? |
Barunka126
|
11.12.2010 20:38:47
|
Recept na pralinky |
Bledulka
|
11.12.2010 12:18:10
|
Přesolené jídlo - jak to spravit a odsolit |
Mischa
|
09.12.2010 15:21:26
|
Recept na dobrý a chutný vaječný koňak |
Mlsný jazýček
|
05.12.2010 09:12:32
|
Koblihy, koblížky - jednoduchý recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience |
Táňa
|
02.12.2010 16:40:45
|
Kuchařské recepty se pstruhy - tipy, nápady |
Tatranka
|
28.11.2010 20:15:59
|
Tuhá povidla - čím je naředit aby byla řidší |
Elena
|
28.11.2010 14:35:51
|
Rychlé, nenáročné, levné jídlo - recept |
Rázdil
|
23.11.2010 18:28:13
|
Kdy začít píct aby se cukroví nezkazilo |
Hanele
|
16.11.2010 15:25:12
|
Červené nebo bílé víno - co preferujete, jaká je vaše volba? |
Medvěd
|
14.11.2010 11:48:06
|
Domácí karamel - recept, návod, diskuze, zkušenosti |
klučina
|
23.10.2010 09:41:36
|
Dobré, chutné australské jídlo - tipy |
jeník
|
22.10.2010 08:54:47
|
Škrobová moučka a Solamyl - jaký je rozdíl? |
Tonda
|
19.10.2010 11:57:18
|
Kdy začít péci cukroví před Vánocemi a kolik druhů cukroví |
Ice lady
|
16.10.2010 08:00:37
|
Jak dlouho vařit pštrosí vejce natvrdo |
Annanas
|
14.10.2010 11:40:45
|
Loupání banánu - od stopky nebo konce, jak to děláte vy? |
banán
|
12.10.2010 15:14:49
|
Kluay buad chee - chutný kokosový moučník, ochutnejte |
Viky
|
11.10.2010 07:17:22
|
Máslový dort babičky - děs běs |
Pavla
|
10.10.2010 11:25:46
|
Krekry Tuc - jak chutnají? |
Gabča
|
08.10.2010 08:59:46
|
Oblíbená čokoláda - jakou čokoládu máte rádi |
choco
|
05.10.2010 13:03:25
|
Hrudky v omáčce - jak se jich vyvarovat |
M.M.
|
02.10.2010 15:01:26
|
Vejce při vaření - rozbíjíte je přímo do pokrmu nebo zvlášť do hrníčku kvůli záprtku? |
Medvěd
|
27.09.2010 18:15:20
|
Tip na chutný oběd - katův šleh s hranolkama jemně pálivý |
Laura
|
27.09.2010 09:43:26
|
Co udělat na oběd - nápady |
Ilča
|
26.09.2010 12:22:35
|
Proč plesniví chleba a rohlíky ne |
Chovatel
|
24.09.2010 15:44:24
|
Co si udělat na snídani - stereotyp mě už nebaví |
Kamča
|
18.09.2010 05:12:04
|
Jak udělat uzený sýr - postup, návod, tipy, rady, zkušenosti, fotografie |
Romča
|
17.09.2010 15:32:57
|
Jak naložit maso před grilováním |
Jarek
|
17.09.2010 07:58:57
|
Oběd pro velkou rodinu - co uvařit |
Klára
|
16.09.2010 10:00:42
|
Recept na čokoládový dort - postup, návod, ingredience, suroviny, zkušenosti s výrobou čokoládového dortu |
Misa
|
30.08.2010 11:47:53
|
Nejlepší čokoláda - která to je? Názory, diskuze, zkušenosti. |
Martina
|
20.08.2010 11:22:43
|
Co uvařit tchýni která přijde na návštěvu |
Helga
|
15.08.2010 11:37:53
|
Kuličky z meruněk aneb rychlovka pro návštěvu - recept, postup, návod, příprava, suroviny |
Andrea
|
03.08.2010 13:47:06
|
Jak udělat křehčené řízky a maso bez chemie - zkušenosti, diskuze |
Morčák
|
02.08.2010 19:34:23
|
Suchozemské želvičky k obědu :-) |
dindaa
|
31.07.2010 18:26:20
|