Téma: Večeře za 3 Kč - nadívané kuřecí kůže s Láďou Hruškou, zkoušeli jste?
Viděla jsem to v TV - Ladislav Hruška z TV Nova pekl nadívané kuřecí kůže, chtěla jsem to vyzkoušet, ale ještě se zeptám - zkoušeli jste to někdo? Dnes říkali, že v řeznictví nestíhali chystat kuřecí kůžičky
(1 člověk)   (0 lidí)  
Stránka otevřena 4130x Předchozí téma | Další téma
Reakce čtenářů
Nezkoušela jsem, ale moje kamarádka něco podobného, co zrovna včera dělali z těch kůží, ty chipsy, tak ty dělala na grilu místo v troubě a mňamka.
Úplně jsem na to zapomněla.
Věk: 50
Město:Praha
V době rozmachu naší republiky a při rostoucím blahobytu našich obyčejných lidí, je tento pořad skutečně výstižný trefný. Ještě bych doporučila chytat dešťovou vodu a smažit žížalyŽe se nestydíte!
Paní Berto, není to obyčejný český lid, kdo by se měl stydět, nemyslíte?
Jinak - můj manžel si vždycky na (nejen) kuřecí kůžičce pochutnává, já ji ale nemusím. A nemyslím si, že by se měl stydět, že mu to chutná. Žížalky má taky rád … na háčku.
Věk: 23
Město:Brno
Berta - město Praha. Samozřejmě, že tihle lidé nikdy nepoznali, co to znamená vypěstovat si na jídlo doma nějaké zvíře. Představa, že by někdo celý rok den co den vykrmoval kupříkladu prase s tím, že nakonec by ho zabil a vybral si jen libové maso a nad ostatním mávl rukou a Pražsky řekl: To já nejím, je skoro nemyslitelná. Proto vznikly recepty, které zpracovávají - snad kromě kostí - prakticky všechno maso, vnitřnosti atd. Je to způsob zužitkování surovin, kde se jednak odrazí dlouhodobá práce a jednak se lehkomyslně nezabije zvíře.
Nikdo nikoho nenutí si jakoukoliv surovinu kupovat. Ale dívat se na někoho přes prsty a říkat: Že se nestydíte! Přijde mně to jako alibistický výsměch společnosti i přírodě.
rozmachu a rostoucim blahobytu? o ktere republice pises?
jinak smazena zizala je fajn, trosku kayenskeho pepre a mnamka
Je to určitě dobrý nápad, šetření je fajn, ale nic se nemá přehánět. Jím to co mi chutná a kuřecí kůže v jakémkoliv podání dávám max. kočkám. Ale já nejím třeba ani dršťky, játra, apod. , asi jsem dost vybíravý.
Kuřecí kůže jsem nikdy nejedl ani z upečeného kuřete, vždyky jsem se o ně podělil s přísedícími nebo je dal domácímu zvířectvu. Jím jen "masenko"
Kuřecí játra si ráda udělám na smetaně, dršťky mám ráda taky - a úplně miluju houbu Kotrč, která je skvěle imituje. Ale na kůžičky z mojí porce čeká můj muž. Kvůli nim nejím ani smažená kuřecí křidélka v trojobale, protože jsou pod obalem k nenalezení …
Já mám taky ráda drštky, vnitřnosti… kůži občas dám pryč, protože obsahuje hodně tuku, ale jen když mne chytne rapl, že to má moc kalorií. Jinak si ji dám. nemám problém a neštourám v jídle.
Avi, kdyby jsi byl ve hře Kdo přežije, byl by jsi vděčný za kůžičky.
Teď jsem mluvila se setřenicí, vyzkoušela BÁBOVKU a chválí, prý výborná
Věk: 34
To my chodíme s kamarádem už roky v září na vlaštovky. Jednak jsou nejmasitější, protože mají nabráno hodně sil před odletem. Tak jim tu cestu ušetříme a ještě si moc pochutnáme.
Vlaštovky prošpikované slaninou. to je mňamka!!!