Téma: Co všechno se dá zamrazit jako domácí polotovar?
Mám ve zvyku nadělat řízky, ať už vepřové, nebo kuřecí, třeba taky karbenátky a další potraviny do zásoby. Jako polotovar, který jen vyndám z mražáku a rovnou smažím, nebo peču.... Nebývá to na delší dobu, než dva měsíce. Ale napadlo mě, jaká trvanlivost u těchto doma udělaných potravin asi může být? A co všecko se dá zamrazit jako hotovka?
Reakce čtenářů
V manželství bych nejvíce ocenil, kdyby šla zamrazit manželčina chuť na s e x (milování)... Na začátku manželství jsem umíral na vysílení, teď nechápu, kdo si užívá za mne, když průměrný Čech obrací kožich naruby 112x ročně... Rád bych toho týpka potkal a potřásl mu pravicí...
Pokud u toho třesení půjde jen o tu pravici, jistě se přihlásí
Tak odtud pramení ty Tvé sny o milování s mořskou pannou....
My zamražujeme celozrnné rohlíky. Všichni si myslí, že po rozmražení budou rozmokvané, ale pokud se dají na suché teplo (slunce, radiátor), kupodivu jsou křupavé.
Konečně někdo, kdo ví, že láska prochází žaludkem ... dík
Noo, s přítulkou jsme nejvíc zamilovaní, když křupou rohlíky
To dám asi přečíst manželovi..... on pořád ty řízky