Téma: Pampeliškový med - mohu použít moučkový cukr?
Hezký večer, právě dělám pampeliškový med a mám jen moučkový cukr. Myslíte že je blbost ho tam dát místo krystalového?
(0 lidí)   (0 lidí)  
Stránka otevřena 4006x Předchozí téma | Další téma
Reakce čtenářů
Klidně ho tam dej. Se přece rozvaří.
Myslím si totéž.
jo, jo, klidně ho tam dej, my jsme ho tam taky dávali několikrát a nic se nestalo.
Díky moc, říkala jsem si že to třeba nezhoustne. Ale trhat 800 pampelišek bylo žůžo
Po pravdě moc nechápu proč zrovna tohle lidi dělají. Med to není a léčebné účinky pampelišek to také nemá. Jen to hezky voní a je to plné úžasně "zdravého" rafinovaného cukru.
To už si ten cukr do kafe nebo čaje dám radši rovnou.
No upřímně řečeno to nemá s medem nic společného, ale když už nic, tak je to spojené s pohybem na čerstvém vzduchu.
Věk: 47
A pak pozdeji poteseni z candidy a nebo z jine nemoci, ze jo?
Je to cele hloupost, s medem to skutecne nema nic spolecneho, zadne lecebne ucinky, ba naopak. Cpat do sebe zbytecne cukr. Proc jako? Cukr je preci bily jed!
hehe to jo