Téma: Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá

29.02.2012 14:37
Uživatel: parek
Věk:  34

Město: vesnice

parek.jpg
3000-4000
Odpovědí na téma: 15
Text: 

jak udelat topinky aby byly jak z restaurace? pekne mekoucke a pritom krupave plate

 

vzdycky kdyz je udelam to neni ono, vetsinou jsou moc tvrde, kdyz je delam jratsi dobu tak to je "surove"

je treba nejak jinak krajet chleba? hrubsi? tensi? jiny olej?  

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
29.02.2012 15:45 Uživatel: MitsCa
Téma: Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá
Text uživatele: 

Hlavně obyčejný chleba a ne čerstvý a rozpálený olej. Největší potíž je s chlebem, nej je tak 2-3 dny starý a nějaký kmínový, konzumní, prostě klasika jako za starých časů.  

A s česnekem, kečupem a vaječinou...  tongue

 
29.02.2012 16:21 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá
Text uživatele: 

Mici, ještě před smažením je dobré potřít z obou stran mokrou rukou, aby topinka nenatáhla moc oleje.

 
29.02.2012 19:43 Uživatel: MitsCa
Téma: Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá
Text uživatele: 

Hmmm, tak to zkusím. Díky. Já dávám na sací ubrousky hned.

 
29.02.2012 15:46 Uživatel: Julie
Téma: Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá
Text uživatele: 

 Na oleji nedělám. Krajíc uříznu na kráječi a opékám nasucho z obou stran, potřu rozpuštěným domácím sádlem (decentně) česnek, sůl. Abych řekla pravdu, tak v restauraci jsem topinku ještě nejedla. excited

 
29.02.2012 15:53 Uživatel: MitsCa
Téma: Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá
Text uživatele: 

shocked  Na sucho??? A nedrhne to??  excited

Je to diskuse o lubrikaci, ne?  question excited  Aby to dobře klouzalo (to jídlo do bříška vy sprosťáci).  excited

 

Ale jinak, když to bude na sucho, tak to zčerná, to je lepší potřít hned, ne?

 
29.02.2012 15:58 Uživatel: Julie
Téma: Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá
Text uživatele: 

 Musíš u toho stát a potom nezčerná rotfl Taky nejsem vyznavačem nasucho, ale můj to má takhle rád. amorous Takže zezačátku sucho a potom mažu. excited

 
29.02.2012 16:08 Uživatel: MitsCa
Téma: Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá
Text uživatele: 

rotfl proti gustu...

 
29.02.2012 21:24 Uživatel: jancaho
Věk:  31
500-1000
Téma: Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá
Text uživatele: 

Já mažu chleba z obou stran  sádlem- trošku zelepím díry a pak šup na pánvičku. Nebo úplně nasucho, když dojde sádlo. Ale to si na nich pak nepochutnám. Olej jsem nikdy nezkoušela.

 
01.03.2012 00:23 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá
Text uživatele: 

Ten fígl je, že se dělají ve friťáku a ne na pánviwink.

 
01.03.2012 08:38 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá
Text uživatele: 

taky to hazim do fritaku protoze jsem lenivy u toho stat happy

 
07.04.2015 21:37 Uživatel: berka
Věk:  28
Téma: Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá
Text uživatele: 

Přesně tak alt. je to ale také jediné jídlo, které nám z friťáku chutná, takže kvůli tomu si ho domů pořizovat rozhodně nebudeme! Snažím se jich docílit i na pánvi, i když to opravdu bohužel nikdy není ono, ať dělám, co dělámalt

 
01.03.2012 17:25 Uživatel: Medvěd
Věk:  54

Město:Valašské království

5000-6000
Téma: Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá
Text uživatele: 

To jsem jediný trouba, který vrazí starý chleba do topinkovače, za chvíli vytáhne briketku, natře na jeden krajíc chleba tři stroužky česneku, natlačí to všechno do hlavy a zapije půllitrem mléka.. ?  thinking

 
01.03.2012 17:59 Uživatel: Julie
Téma: Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá
Text uživatele: 

  Tož asi ba. excited Topinkovač nemám, kupuji pouze přístroje, které mají víc jak 3 funkce. knifeliquorbowl Páč mi potom zabírají prostor a narušují bydlení podle šůej. rotfl

 
01.03.2012 18:02 Uživatel: Medvěd
Věk:  54

Město:Valašské království

5000-6000
Téma: Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá
Text uživatele: 

To jsem rád, že moja není jako ty, páč já mám pouze jednu funkci... Ty bys mne už dávno vykopala z baráku...  

 
01.03.2012 18:05 Uživatel: Julie
Téma: Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá
Text uživatele: 

 Myslím, že můj názor není zrovna to co chceš slyšet... happy

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny