Téma: Starší pečivem které není úplně tvrdé - co s ním udělat?
20.01.2011 12:22
Uživatel: Lenka
Věk: 29
Uživatel: Lenka
Věk: 29
Odpovědí na téma: 3
Text:
Ahoj,
často mi zbývají rohlíky a chleba a tak se chci zeptat jak je upravit, připravit nebo nachystat starší pečivo (pečivo je staré tak 2 až 3 dny), aby to bylo dobré, a chutné.
Díky za nápady
Odpovědět
(0 lidí)   (0 lidí)  
Stránka otevřena 3698x Předchozí téma | Další téma
(0 lidí)   (0 lidí)  
Stránka otevřena 3698x Předchozí téma | Další téma
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Co udělat se starším pečivem které není úplně tvrdé
Váš e-mail:
Reakce čtenářů
Téma: Starší pečivem které není úplně tvrdé - co s ním udělat?
Text uživatele: Z chleba topinky na 100 způsobů, chlebová polévka, chlebové bramboráky - mňam.
Rohlíky osmahnout a přidat do polévky, pak třeba se salámem a sýrem krátce zapéct v troubě, žemlovka
Rohlíky osmahnout a přidat do polévky, pak třeba se salámem a sýrem krátce zapéct v troubě, žemlovka
Téma: Starší pečivem které není úplně tvrdé - co s ním udělat?
Text uživatele: Starý rohlík = strouhanka
Téma: Starší pečivem které není úplně tvrdé - co s ním udělat?
Text uživatele: Jojo, strouhanka, topinky, do knedlíků, pro králíky nebo zajíce
10 nejnovějších témat v kategorii:
Zobrazit všechna témata v této kategorii