Téma: Šedá barva masa tatarského bifteku, tataráku - jak tomu zabránit

08.03.2011 11:49
Uživatel: Bob
Odpovědí na téma: 2
Text: 

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Dělal jsem podle receptu několikrát tatarák ze svíčkové i z roštěnce. Všem chutnal, ale chtěl bych vědět, proč v restauraci kde jsem ho jedl má vždycky pěkně červenou barvu a mně vždycky tak nějak během přípravy zešedne. Maso mám vždy čerstvé od známého řezníka, ale jak to začnu dělat tak změní barvu. Napadlo mně jestli to není tou cibulí, nebo noži v sekáčku, které by to obarvili. Díky za radu. Bob

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
08.03.2011 14:04 Uživatel: veverka
Věk:  37
1428004638_novinkaveverka.jpg
2000-3000
Téma: Šedá barva masa tatarského bifteku, tataráku - jak tomu zabránit
Text uživatele: 

To je zvláštní, mně zůstáá pělně červený...

 

No, může to obarvit poměr, v jakém tam přidáš ty příměsy...

 
08.03.2011 16:32 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Šedá barva masa tatarského bifteku, tataráku - jak tomu zabránit
Text uživatele: 

Podle toho, co píšeš, to budou ty nože.

Za prvé nikdy se tatarák nepodává namíchaný, tudíž barva, kterou maso má, je prostě barva masa.

Za druhé hliníkové mlýnky to dělají. Kup si nerezUsmívající se.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Šedá barva masa tatarského bifteku, tataráku - jak tomu zabránit
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny