Otázka |
Autor |
Datum přidání |
Domaci jogurt |
Listicka
|
14.08.2021 11:06:26 |
Svařák s perníkovým kořením je mňamka, vaše tipy na vylepšení svařáku |
Rypoušice
|
19.11.2018 16:49:26 |
Jak uskladnit sušená rajčata - zkušenosti, rady, tipy, nápady |
flodurk
|
09.08.2018 11:00:33 |
Želatina po přípravě zapáchá |
Katuší
|
27.06.2018 21:44:36 |
Uvaření kuřecího vývaru - skoro nadlidský výkon? ;) |
Rííša M.
|
18.02.2018 14:15:58 |
Mražené maliny - jak je použít, zpracovat |
TondaMalina
|
15.12.2017 20:24:34 |
Jak upéct kuře aby mělo křupavou kůžičku - postup, návod, tipy, rady, zkušenosti |
Luccy
|
24.03.2017 11:11:15 |
Mimina v povijanu - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience |
faltipa
|
14.11.2016 18:29:37 |
Jak se naučit vařit, jak začít s vařením - tipy na dobrou kuchařku |
Áďa
|
02.11.2016 18:03:49 |
Jak docílit zlatavé barvy na závinu, šátečku, apod.? - zkušenosti, tipy, rady, nápady |
V.V.
|
28.10.2016 10:30:06 |
Kuře na majoránce - recept, postup, návod, suroviny, ingredience |
Ebi
|
08.08.2016 11:35:22 |
Bezový sirup - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience |
Pluto
|
12.06.2016 17:31:15 |
Co upéct ze zbylých bílků - tipy, nápady, zkušenosti |
Pavla
|
06.12.2015 17:39:38 |
Hrnec na Tajine - využití, použití |
Charlie
|
14.11.2015 11:03:06 |
Jak vyhodit palačinku do vzduchu aby se vrátila na pánvičku - postup, návod, tipy, zkušenosti |
Mikulas
|
30.10.2015 01:06:40 |
Vynikající makovník - recept, postup, návod, suroviny, příprava |
Rimanka
|
27.04.2015 10:23:08 |
Asijská jídla, asijská kuchyně - co vyzkoušet a pochutnat si? |
Maja20
|
19.03.2015 19:30:50 |
Jaké jídlo dát ročnímu dítěti - recepty |
parek
|
14.02.2015 18:36:18 |
Jak připravit dobrý měkký biftek - zkušenosti, návod, tipy, rady |
Bee
|
24.01.2015 19:12:01 |
Linecké cukroví s ořechovou náplní - recept, postup, návod |
JS
|
11.12.2014 11:52:56 |
Praktické pomůcky v kuchyni - kde se dají koupit? |
Karmelaren
|
08.11.2014 10:49:31 |
French press - co je to a jak se to používá při přípravě čaje a kávy? |
Magdalenas
|
20.10.2014 19:25:20 |
Alergie na vejce - čím nahradit vajíčka při vaření? |
v.v.
|
02.07.2014 06:22:18 |
Avatárkovo ovocné odpoledne |
Avatárek
|
26.06.2014 19:39:50 |
Kolik vody nalít do zavařovacího hrnce - rady, tipy |
Mili
|
25.06.2014 07:51:45 |
Velmi chutné jídlo z pórku, žampionů a těstovin |
Avatárek
|
15.03.2014 23:12:41 |
Proč se musí sbírat pěna při vaření marmelády, džemu? |
Avatárek
|
10.02.2014 22:02:06 |
Vaření doma - vše, co souvisí s jídlem a kulturou stravování doma |
Pan Sova
|
26.01.2014 17:49:16 |
Vánočka - z kolika pramenů ji pletete? Rady a tipy na pečení. |
voslík
|
29.12.2013 11:34:08 |
V čem upéct bílkový chlebíček, když nemám formu (srnčí hřbet)? |
voslík
|
28.12.2013 08:26:56 |
Zdravé kokosové kuličky - recept |
Amadeus
|
16.12.2013 18:35:26 |
Večeře za 3 Kč - nadívané kuřecí kůže s Láďou Hruškou, zkoušeli jste? |
Barča
|
10.11.2013 19:47:22 |
Uchování teploty svařeného vína - hodí se samovar? |
Julie
|
09.09.2013 15:07:50 |
Kde sehnat polotovary k rychlé přípravě přílohy (brambory, rýže ad.) |
Barča
|
03.09.2013 10:24:27 |
Jak vyrobit zmrzlinu ze sušeného polotovaru - postup, návod |
weru
|
01.08.2013 10:35:39 |
Malinovojahodová marmeláda - rady, zkušenosti, názory, diskuze |
voslík
|
06.07.2013 07:58:16 |
Recept na třešňovou bublaninu |
Rybka
|
03.07.2013 06:40:05 |
Pampeliškový med - mohu použít moučkový cukr? |
evina-w
|
05.05.2013 19:06:45 |
Velikonoční beránek - recept z minimálního množství surovin |
Baba Jaga
|
31.03.2013 07:40:00 |
Velikonoční oběd ze skopového či jehněčího masa |
voslík
|
23.03.2013 15:54:47 |
Domácí trdelníky - tipy, rady, návod jak na ně? |
Lucy
|
20.03.2013 16:02:02 |
Volské oko v paprice - jednoduché a geniální |
Darila
|
13.03.2013 19:12:34 |
Recepty na pečení domácího chleba - jaký si doma pečete vy? |
Baba Jaga
|
03.03.2013 18:30:17 |
Střecha z BeBe sušenek - recept, návod, postup, fotografie |
Darila
|
19.02.2013 11:49:22 |
Palačinky plněné salámem, šunkou, sýrem nebo nivou - recept, postup |
Darila
|
19.02.2013 11:40:54 |
Jak oloupat čerstvá vejce bez odloupnutí bílku |
Taj3
|
11.01.2013 08:46:40 |
Netradiční pohoštění - toustové miniroládky |
Trinity
|
01.01.2013 21:23:47 |
Staré recepty a množství kvasnic v haléřích - přepočet |
Barča
|
01.01.2013 17:37:25 |
Vaření na kokosovém tuku - kde ho sehnat? |
sorbonos
|
27.12.2012 16:53:26 |
Smažená ryba v trojobale - rozmrazit rybu předtím? |
Cufe (technik, grafik)
|
15.12.2012 09:09:20 |
Víkendové vaření - co vaříte na sobotu a neděli? |
Hanýžka
|
27.10.2012 11:37:00 |
Lněný olej do domácí pekárny - lze ho použít? |
Len
|
24.09.2012 13:00:16 |
Srnčí - recept na úpravu naznámého druhu srnčího masa |
jirsa
|
04.09.2012 10:22:18 |
Kuřecí roláda v srnčím hřbetu - recept, postup, návod bez rolování a zavazování |
Pluto
|
09.08.2012 15:18:28 |
Dobrý recept na houbovou omáčku - znáte nějaký? |
Barča
|
28.07.2012 10:31:53 |
Recept na opravdu chutnou čínu |
veverka
|
22.06.2012 15:06:21 |
Jemné ovesné vločky s klíčky a jejich využití při vaření |
Pluto
|
19.06.2012 22:52:05 |
Recept na chléb jak za našich babiček |
Wolfg
|
14.06.2012 14:18:57 |
Omáčky ke grilovanému masu - recepty a tipy |
Pluto
|
27.05.2012 06:50:43 |
Buchta přátelství, Dánská buchta, buchta z Vatikánu - recept |
Barča
|
05.05.2012 13:17:36 |
Rychlé tvrdnutí housek z těsta umíchaného v domácí pekárně |
sorbonos
|
23.04.2012 05:38:30 |
Recepty na chutná a levná jídla - za málo peněz hodně muziky |
Innes
|
18.03.2012 11:32:17 |
Postup pražení mandlí aby byly chutné - jak na to |
Pavla
|
10.03.2012 18:50:42 |
Žluknutí strouhaného kokosu - je to možné? |
Barča
|
10.03.2012 14:50:55 |
Levná a rychlá jídla a recepty na vaření z toho co dům dá |
Pavla
|
03.03.2012 13:29:00 |
Kynutí kvásku v mikrovlnce - není to blbost? |
Avatárek
|
01.03.2012 16:29:22 |
Jak správně udělat topinku - měkká a křupavá |
parek
|
29.02.2012 13:37:40 |
Jak uvařit šunku v šunkovaru - postup, návod, zkušenosti, rady |
parek
|
27.02.2012 04:44:57 |
Co všechno se dá zamrazit jako domácí polotovar? |
Barča
|
22.02.2012 12:15:00 |
Výzdoba slavnostní vegetariánské tabule |
Terenc
|
17.02.2012 09:24:05 |
V čem je osmažené vejce v asijské restauraci |
parek
|
16.02.2012 12:17:15 |
Opravdu chutný horký nápoj - recept, návod, výroba |
Innes
|
12.02.2012 10:36:47 |
Podložka Tupperware - jak ji připevnit ke stolu? |
Lili
|
05.02.2012 12:11:19 |
Sušené klobásy bez uzení - postup, recept |
Wolfg
|
03.02.2012 14:42:00 |
Oleje na fritování - kvalita, zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory |
Barča
|
29.01.2012 09:27:05 |
Pečený čaj - recept, postup, fotografie |
Avatárek
|
18.01.2012 20:16:21 |
Jak využít suché pečivo, co s ním dělat |
Innes
|
29.12.2011 13:54:31 |
Recepty našich babiček na chutná jídla |
MitsCa
|
22.12.2011 16:11:52 |
Jak hustý má být pečený čaj |
Avatárek
|
08.12.2011 14:00:42 |
Domácí pekárna - recept na nadýchaný celozrnný chleba, chléb |
sorbonos
|
04.12.2011 17:38:11 |
Tuhé hovězí maso - jak udělat aby změklo (hovězí na čínu) |
suril
|
23.11.2011 10:22:04 |
Videokuchařka online pro všechny |
Barča
|
13.11.2011 20:32:04 |
Plněný chléb na grilu |
Innes
|
27.10.2011 17:46:18 |
Co se dá dát do míchaných vajíček |
Avatárek
|
20.10.2011 15:39:55 |
Vaření kozího mléka - ano nebo ne? Je to vhodné nebo nikoliv? |
Innes
|
06.10.2011 11:03:16 |
Jak se vaří přes bidlo - postup, návod |
Innes
|
04.10.2011 14:44:38 |
Jak uvařit knedlík z bezlepkové mouky |
Innes
|
02.10.2011 23:18:55 |
Hrudky ve svíčkové omáčce - proč se dělají? |
Avatárek
|
26.09.2011 13:57:36 |
Rozmrazuje se filé před tepelnou úpravou nebo ne |
Gábina
|
12.06.2011 08:18:15 |
Vlastnoruční domácí sushi - postup, recept |
veverka
|
20.04.2011 13:25:14 |
Recept na pohankové jídlo |
Applegate
|
13.03.2011 09:42:20 |
Šedá barva masa tatarského bifteku, tataráku - jak tomu zabránit |
Bob
|
08.03.2011 10:49:01 |
Jak se zbavit nasládlé chuti přemrzlých brambor? |
Ivka
|
14.02.2011 11:38:56 |
Trvanlivost tataráku, jak dlouho vydrží tatarák než se zkazí |
Katka
|
11.02.2011 19:45:52 |
Jak uvařit párky aby nepraskaly - zkušenosti, tipy, rady, návod, postup |
Jarek
|
09.02.2011 14:20:02 |
Tuhé palačinky - příčina, jak vylepšit postup? |
Mirka
|
02.02.2011 10:15:53 |
Starší pečivem které není úplně tvrdé - co s ním udělat? |
Lenka
|
20.01.2011 11:22:50 |
Nejlepší těsto na italskou pizzu - recept, postup |
Bublanina
|
14.01.2011 17:28:49 |
Bramborové krokety - jednoduchý recept, postup, návod a zkušenosti |
Elena
|
10.01.2011 14:11:58 |
Parní hrnec - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory |
Westfile
|
08.01.2011 10:11:58 |
Jaký je rozdíl mezi palačinkami a lívanci |
Anka
|
31.12.2010 17:56:31 |
Co je to římský hrnec, na co se používá římský hrnec? |
Kuchtička
|
29.12.2010 10:32:39 |
Jak urychlit kynutí těsta - topení, mikrovlnka či jak |
Bobík
|
22.12.2010 12:56:20 |
Pražení mandlí - postup, návod, recept, teplota, množství oleje |
Google
|
16.12.2010 10:49:46 |
Langoše bez kvasnic - recept, postup, návod |
Táňa
|
14.12.2010 13:08:09 |
Recept na pralinky |
Bledulka
|
11.12.2010 12:18:10 |
Přesolené jídlo - jak to spravit a odsolit |
Mischa
|
09.12.2010 15:21:26 |
Recept na dobrý a chutný vaječný koňak |
Mlsný jazýček
|
05.12.2010 09:12:32 |
Koblihy, koblížky - jednoduchý recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience |
Táňa
|
02.12.2010 16:40:45 |
Tuhá povidla - čím je naředit aby byla řidší |
Elena
|
28.11.2010 14:35:51 |
Rychlé, nenáročné, levné jídlo - recept |
Rázdil
|
23.11.2010 18:28:13 |
Kdy začít píct aby se cukroví nezkazilo |
Hanele
|
16.11.2010 15:25:12 |
Domácí karamel - recept, návod, diskuze, zkušenosti |
klučina
|
23.10.2010 09:41:36 |
Dobré, chutné australské jídlo - tipy |
jeník
|
22.10.2010 08:54:47 |
Škrobová moučka a Solamyl - jaký je rozdíl? |
Tonda
|
19.10.2010 11:57:18 |
Kdy začít péci cukroví před Vánocemi a kolik druhů cukroví |
Ice lady
|
16.10.2010 08:00:37 |
Jak dlouho vařit pštrosí vejce natvrdo |
Annanas
|
14.10.2010 11:40:45 |
Loupání banánu - od stopky nebo konce, jak to děláte vy? |
banán
|
12.10.2010 15:14:49 |
Hrudky v omáčce - jak se jich vyvarovat |
M.M.
|
02.10.2010 15:01:26 |
Vejce při vaření - rozbíjíte je přímo do pokrmu nebo zvlášť do hrníčku kvůli záprtku? |
Medvěd
|
27.09.2010 18:15:20 |
Proč plesniví chleba a rohlíky ne |
Chovatel
|
24.09.2010 15:44:24 |
Jak udělat uzený sýr - postup, návod, tipy, rady, zkušenosti, fotografie |
Romča
|
17.09.2010 15:32:57 |
Jak naložit maso před grilováním |
Jarek
|
17.09.2010 07:58:57 |
Recept na čokoládový dort - postup, návod, ingredience, suroviny, zkušenosti s výrobou čokoládového dortu |
Misa
|
30.08.2010 11:47:53 |
Kuličky z meruněk aneb rychlovka pro návštěvu - recept, postup, návod, příprava, suroviny |
Andrea
|
03.08.2010 13:47:06 |
Jak udělat křehčené řízky a maso bez chemie - zkušenosti, diskuze |
Morčák
|
02.08.2010 19:34:23 |