Téma: Smažená ryba v trojobale - rozmrazit rybu předtím?
Ahojte, mám dotaz především pro zdatné kuchařky
Dámy, slečny, když chci smažit rybu v trojobale a vytahuji ji z zmražáku, na obalu se uvádí, že před zpracováním nerozmrazovat... jak to mám ale obalit atd. ? Chtěl bych Vás požádat o postup, jak to nejlépe udělat, aby měla přítulka radost, že jsem jí nezmastil jídlo
Děkuji předem za vaše cenné a zkušené rady...
(2 lidí)   (0 lidí)  
Stránka otevřena 5604x Předchozí téma | Další téma
Reakce čtenářů
My když sme doma smažili mraženou rybu, tak jsme ji jen naporcovali (aby se vešla na pánev nebo na talířek, kde jsme měli trojobalové "suroviny" - mouku, vejce a strouhanku ) a pak normálně zamraženou dát do mouky, trochu na rybu přitlačit (aby se přiznala co ví ), pak do vajíčka (ne omlékovat, není to sušenka Oreo! ), pořádně ovajíčkovat z obou stran a nakonec šup do strouhanky s ní (zase na rybu přitlačit, aby řekla v agónii i to co neví - a hlavně aby se na ni přilepila ta strouhanka) a krátce na to hned osmažit. Moc neotálet, protože má pak trojobal tendenci sloupnout se.
Je možné, že se bude chtít trojobal na pánvičce "odloupnout" - to je bohužel normální a rybka se podává tou stranou, kde vypadá lépe
Pokud uděláš trojobal dvojitý (jako např. u smaženého sýra), tak je menší pravděpodobnost, že se sloupne, protože je tlustší a celistvější.
Jo a neříkej mi "dámo, slečno". Já Ti taky neříkám "teto cufe"
PS: samozřejmostí je nepřilnavá pánev (teflon, keramika).
Díky za radu strejdo Avi Evžene Dám feedback, jestli's poradil správně
Rada dobrá, ale také záleží na rukách, které budou radu realizovat...
Pokud je to dělané z lásky, možů být obě ruce levé jak šavla......
Toš ryba už zdrhnout nemohla, leda její kostra, která však již své tělo opustila na Aljiašce. Jídlo se povedlo, přítulka spokojená a tak to má být Za odměnu dostanu zase já štrůdl
Rybičku - rozmrazit - oživit - pustit na svobodu, přítulku vzít do luxusní restaurace.
Přítulka dělala teď ARIP, takže má vše kolem resuscitací v čerstvé paměti (zkouší mě z adrenalinu, počtu vdechů a kompresí hrudníku u dospělých i dětí), teda ale i když je šikovná, tak rozmrazit rybu, zresuscitovat a pak ji v dobrém stavu pustit zpět do přírody, na to by asi i ona byla krátká
Supr, vyzkoušíme. Přivezu zmraženého kapra v celku a rád se podívám.
... Darilko... ani netušíš, jakou jsi mi teď udělala radost.... Právě jsem poslepovala linecké, tak ti posílám
pár na ochutnávku...