Text uživatele: Ježkovy voči, ty jídla (teda kromě polévek) ani náhodou k večeři. Kalorický bomby, zakládání na sádlo. Pardon, je to asi dost drsný, ale je to bohužel tak. Takže co k večeři. Zelenina (brokolice, květák, ledový salát, rajčata, mrkev, paprika, cuketa, brambory … ) - z toho namíchat různé typy salátů s nějakou zdravou zálivkou, dipem ap. , můžeme ji vařit, dusit, opékat v troubě, dochucovat kořením a bylinkami (šalvěj, majoránka, saturejka, libeček, petržel, oregáno, paprika, pepř, kari, kmín), kdo musí mít maso, tak nejlépe ryby, drůbež (ne ty v trojobalu), přílohy v malém množství jako rýže, těstoviny, pohanka, bulgur. Inspirace by byla, jen si nachytat nějaké ty receptíky a asi na to postupně zvykat rodinu. Ty naše klasické české recepty jsou opravdu kalorickými bombami. Pak se divíme, že nám, ale i dětem, roste břicho, přibývají kila - bez urážky - znám to. Co je těžké, jsou ty začátky, než člověk vychytá jednak ingredience, jednak i receptíky. Ale stojí to za to.