Téma: Vejce při vaření - rozbíjíte je přímo do pokrmu nebo zvlášť do hrníčku kvůli záprtku?
Mám opět dotaz ze života. Dnes 27.9.2010 jsem pekl bábovku a jako obvykle podle zdravého rozumu jsem si vejce rozklepával po jednom do hrníčku a poté, co jsem se ujistil, že není vejce zkažené, jsem jej teprve vhodil do těsta. Tak to dělávám vždy. Tchýně večer dělala smaženici s houbami, podusila houby a pro mne nepochopitelně rozbíjela vejce přímo do chystaného pokrmu. A ejhle, dvě blbá vejce, záprdek a měla dovařeno.
Jak jste na tom vy, riskujete rozbíjet vejce rovnou do jídla, nebo sázíte na jistotu a rozbíjíte vejce bokem do hrníčku?
(2 lidí)   (0 lidí)  
Stránka otevřena 8290x Předchozí téma | Další téma
Reakce čtenářů
Však sám vidíš ...
http://www.google.cz/images?hl=cs&source=imghp&biw=1024&bih=579&q=ptakopysk&btnG=Hledat+obr%C3%A1zky&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
/>
Při vaječině to flákám přímo na pánev, u těsta bych si to nedovolil... člověk nikdy neví a z hlediska pravděpodobnosti už na mě jistě nějaký záprtek čeká za rohem
Věk: 16
Město:Beroun
Nevím jak vám ale mně teda přijde že dokud si nekoupím třeba na https://mlsnyhrnec.cz/litinova-panev-vse-co-byste-meli-vedet-nez-si-ji-poridite/ opravdu kvalitní litinovou pánev na vaření tak se prostě pořádně vařit nenaučím. Nevím proč jsem si vlastně už dříve nekupovala kvalitní věci. Bych se byla bývala mohla vyhnout těmto stresům dnes (02.11.2023).