Téma: Tuhé palačinky - příčina, jak vylepšit postup?
02.02.2011 11:15
Uživatel: Mirka
Věk: 24
Uživatel: Mirka
Věk: 24
Odpovědí na téma: 3
Text:
Včera (2.2.2011) jsem dělala palačinky (klasika : mlého, hl. mouka, vejce, sůl) a po upečení byly tvrdé jak beton! Těsto nebylo husté, ani moc řídké. A to dělám slabounký. Kde může být chyba? Tak mám pocit, že umím tak akorát namazat chleba.
Odpovědět
(0 lidí)   (0 lidí)  
Stránka otevřena 4045x Předchozí téma | Další téma
(0 lidí)   (0 lidí)  
Stránka otevřena 4045x Předchozí téma | Další téma
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Moc tvrdé palačinky - kde je chyba
Váš e-mail:
Reakce čtenářů
Téma: Tuhé palačinky - příčina, jak vylepšit postup?
Text uživatele: Já dělám: 1 vejce, 1/2 l mléka, 200g hl.mouky,sůl. A dobrý. Nevzávej to, žádný učený z nebe nespadl.
03.02.2011 17:50 Uživatel: lenkammt
Věk: 30
Věk: 30
Téma: Tuhé palačinky - příčina, jak vylepšit postup?
Text uživatele: to jsou starosti , já mám vyzkoušeno, že je dávám hned po usmažení na talíř a přikreju víkem z mikrovlnky, oni se tam tak nějak zapaří a změknou, třeba je to blbost, ale funguje . Držim palce
Téma: Tuhé palačinky - příčina, jak vylepšit postup?
Text uživatele: Moc mouky? ...
10 nejnovějších témat v kategorii:
Zobrazit všechna témata v této kategorii