Téma: Jak udělat křehčené řízky a maso bez chemie - zkušenosti, diskuze

02.08.2010 20:34
Uživatel: Morčák
Věk:  44
Odpovědí na téma: 1
Text: 

O toto bych se s vámi chtěl podělit: už jsem dělal spoustu pokusů s kuřecími řízky. Je to totiž jídlo, které nejraději vařím, když má přijít návštěvě. Má rada je kuřecí řízky naklepat rukou, potom potřít kořením se solí (může být např. grilovací, ale ne moc, aby koření nepřebilo chuť masa!!! ), řízky potřete olivovým olejem, dejte na spodek misky A ZALEJTE MLÉKEM tak, aby bylo maso ponořeno. Je to rada mé babičky (a moc dobrá rada! ). Kyselina mléčná z mléka totiž krásně maso zkřehčí.
Maso necháte v ledničce 24 hodin (nebo přiměřeně déle) a pak můžete opéci na tenké vrstvě tuku.
Nemá to nic společného s křehčenými řízky z obchodu, kde vám tam nainjikují vodu a spoustu chemických srač. (dusičné soli atd.).


Zkuste to, zaručuji, že vám bude chutnat.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 4080x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Jak udělat křehčené řízky a maso doma a bez chemie
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
05.08.2010 06:42 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Jak udělat křehčené řízky a maso bez chemie - zkušenosti, diskuze
Text uživatele: Noo, to by nemuselo být vůbec špatné Usmívající se

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Jak udělat křehčené řízky a maso bez chemie - zkušenosti, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny