Téma: Která sladkovodní ryba má nejméně kostí?

13.04.2012 15:17
Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Odpovědí na téma: 6
Text: 

Máte zkušenosti?   Jaké kupujete a doporučili byste Vy? Recepty vítány. Díky.

 

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
13.04.2012 15:21 Uživatel: MitsCa
Téma: Která sladkovodní ryba má nejméně kostí?
Text uživatele: 

No přece vykuchaná a vykostěná! excited

 

Ale já má dobré zkušenosti se Pstruhem - ovšem přímo z rybníka, z chovu. Ne ze supermarketu apod...

Stačí dát pryč hlavu, ocas, ploutve a pak jen opatrně střední kost, která drží ostatní a krásně se sejme.

 
13.04.2012 16:27 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Která sladkovodní ryba má nejméně kostí?
Text uživatele: 

Já si myslela, že pstruzi jsou v potoku... ?    happy

 
13.04.2012 20:47 Uživatel: Rybka
Téma: Která sladkovodní ryba má nejméně kostí?
Text uživatele: 

      Brrrrrrr... to je téma, jak z hororu... to zase budu mít v noci sny... ach jo.... t

 
13.04.2012 20:08 Uživatel: Darila
Věk:  59

Město:Praha

panter.jpg
500-1000
Téma: Která sladkovodní ryba má nejméně kostí?
Text uživatele: 

Barčo, já jsem z ryb měla nejraději Hejka- byl strašně levný -kg za 8. , Kč. a výborný skoro bez kostí. A tady máš jeden recept, jak jsem ho také dělala-je to z internetu.

 

 

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 750 g hejka (mořská štika)
  • 1-2 bílky
  • olej na smažení
  • Omáčka:
  • nať ze dvou cibulek nebo z pórku
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžička Vegety
  • špetka pálivé papriky
  • 5-6 lžic sojové omáčky
  • asi sběračka vody.

    Ryby nechte rozmrazit, vymačkejte z nich vodu, ostřihejte ploutve a rozkrájejte je napříč na menší kousky, na půlky a na čtvrtky.

    Porce omočte v bílku (to proto, aby tuk při smažení nevystřikoval) a smažte je v kastrolu nebo v pekáči na větším množství horkého oleje. Porce by měly být v oleji zpola ponořené. Smažte zvolna na mírném ohni asi 20 minut.

    Ke konci smažení si připravte omáčku: V pánvi ohřejte asi 3 lžíce oleje, přidejte nať nakrájenou na kolečka, všechno koření a sběračku vody. Omáčku krátce povařte a ke konci varu přidejte česnek nakrájený na tenké plátky. Do hotové omáčky vložte osmaženou a okapanou rybu, obsah pánve protřepte a hned podávejte.

    Je to levné a chutné jídlo. Doplněné chlebem se hodí k večeři.

  • mňam! good

 

 

 
07.05.2013 09:52 Uživatel: nnalis
Věk:  25
Téma: Která sladkovodní ryba má nejméně kostí?
Text uživatele: 

nejmin kosti nevim, ale Líny jsme si koupili na výlovu asi za trest, sama kost, nez se dostanete k masu tak je to studeny a ja nesnasim studeny jidla obecne…

 
07.05.2013 10:16 Uživatel: PetraL
Věk:  33
Téma: Která sladkovodní ryba má nejméně kostí?
Text uživatele: 

Řekla bych, že úhoř a je děsně dobrej

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Která sladkovodní ryba má nejméně kostí?
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny