Téma: Grilování - jaký typ grilu preferujete?
Máme tady letní počasí a milovníci grilování se dočkali. Neznám nikoho, kdo by odmítl pozvání na grilování u přátel, hlavně proto, že s tím nemá starosti a veškerou práci obstará kolem grilování někdo jiný.
Grilování miluji a proto mě napadla otázka, jaký typ grilu preferujete. Téměř všichni jsme začínali s grilováním na dřevěném uhlí. Dnes je možné zvolit více možností grilování, můžeme použít ověřený gril na dřevěné uhlí, plynový gril, elektrický gril.
Máte rádi grilování a jaký typ grilu preferujete? Já zůstávám u grilu na dřevěné uhlí, nevadí mi delší doba přípravy a průběh grilování, můžu se více opít.
Reakce čtenářů
Nechtěl jsem anketu příliš komplikovat, chybí tam i jiné možnosti, např. grilování na nákupních vozících apod.
Vyhovuje mi plynový gril kombinovaný s žulovou deskou.
Mě je to fuk - stačí mi rošt a místo na oheň najdu (skoro) kdekoliv. Proto jsem ani nehlasoval, protože "je mi to jedno, sežeru všechno" tam není.
Ale osobně preferuju přírodu, čili dřevo nebo dřevěné uhlí.
Nejlepší grilování ať si říká kdo chce co chce, je na dřevě nebo dřevěným uhlí. A je úplně jedno jestli na roštu z nákup. vozíku, nebo žulovej desce. Hlavně když je co.
A důležití jsou i lidé kolem, se kterými v tu chvíli chci být.
Ano. Máš pravdu, to jsem zapomněl napsat neboť to jsem bral jako samozřejmost. A podstatnou nutnost.
U nás je hlavní grill-master brácha. Je i mistr uzení všeho možného - ryby, sýry, vepř či holubi (ti jsou obzvláště chutní), mňam.
Dřív jsme grilovali jen naroštu, který byl posazený na takovém cihlovém opevnění ohniště Teď si bratr pořídil úplně obyčejný gril na dřevěné uhlí či dřevo. Nově má vylepšovák a to mini rošt ohřívák, který je výš než ten grilovací a dá se na něm přihřívat, aby to opozdilcům nevystydlo.
A znáte indiánkskou svíci? My jsme s ní jen přisvěcovali, ale jde na ní i vařit nebo opékat. Hoří dlouho, hoří hodně
Věk: 40
Věk: 28
10 nejnovějších témat v kategorii:
Téma |
Odpovědí | Otevřeno |
Datum přidání (Autor) |
---|---|---|---|
Avokado - jak poznam, ze je dobre? | 2 | 1936x |
19.02.2022 11:31:55 (Listicka) |
Nealkoholický přírodní kvas - účinky na zdraví, jak chutná, kdo vyrábí | 1 | 1872x |
10.03.2018 22:50:15 (Seriozní muž.) |
Ředění slivovice destilovanou vodou - proč? | 5 | 5953x |
03.01.2018 12:54:25 (JindraSlifka) |
Trvanlivost vína po otevření lahve | 7 | 2986x |
25.11.2017 00:05:16 (Rocker) |
Je pravda, že je nedostatek másla? | 15 | 2449x |
31.10.2017 21:20:46 (Barča) |
Mořské plody mražené a čerstvé - je velký rozdíl v chuti? (humr, krab, chobotnice) | 1 | 2165x |
20.08.2017 12:59:41 (Karmelaren) |
Karambola - zkušenosti, chutná vám? Kdy hrozí otrava? | 2 | 2308x |
29.04.2017 20:13:32 (Barča) |
Škraloupy na mléku - kam zmizely? | 24 | 6148x |
04.02.2016 10:38:32 (Avatárek) |
Makaróny - proč se přestaly prodávat a proč zmizely z (nejen) českých pultů? | 20 | 4754x |
02.08.2015 21:26:37 (Barča) |
Kvetoucí čaj - kolik čaje se z jednoho květu dá udělat? - zkušenosti, diskuze | 12 | 3435x |
11.10.2014 20:06:22 (Barča) |