Téma: Elektrická trouba Fagor začala připalovat jídlo - příčina, oprava
18.01.2011 16:17
Uživatel: David
Uživatel: David
Odpovědí na téma: 1
Text:
Zdravím,
máme doma vestavěnou elektrickou troubu Fagor a po skoro třech letech bezproblémového provozu začala při stejném užívání jídlo připalovat. Myslel jsem je to termostat, ale ten vypíná a po klesnutí teploty zase sepne. Třeba kachna běžně dělaná 4 hodiny na 120°C má teď po hodině a půl černou kůrku. Je možné že termostat funguje, ale posunuly se jen hodnoty nastavení teploty? Takže při nastavení třeba 100°C vypne těleso až při třeba 150°C? Nebo je možné, že by těleso začalo víc hřát? Nebo to může dělat ještě něco jinýho?
Předem díky za radu. David
Odpovědět
(0 lidí)   (0 lidí)  
Stránka otevřena 3791x Předchozí téma | Další téma
(0 lidí)   (0 lidí)  
Stránka otevřena 3791x Předchozí téma | Další téma
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Elektrická trouba Fagor - začala připalovat jídlo
Váš e-mail:
Reakce čtenářů
Téma: Elektrická trouba Fagor začala připalovat jídlo - příčina, oprava
Text uživatele: Opravář zřejmě nejste, když se ptáte, takže bych spíš poradila právě jeho služby. Dívala jsem se po recenzích a Fagor je obecně pochvalován. Takže než ji zmrvit doma nějakými laickými radami, bude opravdu lepší servis.
10 nejnovějších témat v kategorii:
Zobrazit všechna témata v této kategorii