Téma: Spotřeba bujónu v restauraci - kolik kilogramů je potřeba?
17.12.2010 22:39
Uživatel: Sabinka
Věk: 22
Uživatel: Sabinka
Věk: 22
Odpovědí na téma: 4
Text:
Je tu nějaký kuchař - profesionál? Prosím o radu: kolik kg bujonu za měsíc může asi tak spotřebovat kuchař v restauraci, když vaří cca 50 porcí denně?
Díky.
Odpovědět
(0 lidí)   (0 lidí)  
Stránka otevřena 2378x Předchozí téma | Další téma
(0 lidí)   (0 lidí)  
Stránka otevřena 2378x Předchozí téma | Další téma
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Spotřeba bujónu v restauraci - kolik kilogramů
Váš e-mail:
Reakce čtenářů
Téma: Spotřeba bujónu v restauraci - kolik kilogramů je potřeba?
Text uživatele: Tada já jsem jenom blbej doktor, ale myslel jsem, že když se dělá vývar, tak se používaj kosti a ne bujon Njn, jiná doba ve všem.
Téma: Spotřeba bujónu v restauraci - kolik kilogramů je potřeba?
Text uživatele: Nekoukáš Avatárku na" Ano, šéfe" ? Tam se stále nad tímto udivuje , že používají svinstvo s glutamátem v nadměrném množství.
18.12.2010 19:52 Uživatel: Sabin
Téma: Spotřeba bujónu v restauraci - kolik kilogramů je potřeba?
Text uživatele: to jste mi moc neporadili...jedná se o sázku
Téma: Spotřeba bujónu v restauraci - kolik kilogramů je potřeba?
Text uživatele: Tak si to spočítej. Jedna porce je 3 dcl. 50 porcí je 15 litrů . 2 kostky do litru. 1 kostka váží 11g. Takže za měsíc spotřebuje 10 kg a 23 dkg. Jestli je to špatně tak se nezlob, nejsem profesionál.
10 nejnovějších témat v kategorii:
Zobrazit všechna témata v této kategorii