Téma: Udírna ze dřeva - jak vybrat, na co si dát pozor - zkušenosti, diskuze, názory
urcite se tu najde nekdo, kdo ma doma udirnu, tak se podelte o zkusenosti na co si dat pozor a jaky je vhodny typ na bezne domaci uzeni
premyslim o necem takovem:
bude se to na neco hodit? pripadne mozna uz od toho cloveka nekdo kupoval
(0 lidí)   (0 lidí)  
Stránka otevřena 3997x Předchozí téma | Další téma
Reakce čtenářů
Parku, tady jsou diskuze a zkušenosti.
jo jo to sem prostudoval, me spis zajimaji zkusenosti mistnich, pokud nejake jsou
Já mám zkušenosti leda tak s uzeným domácím masem, ale z úplně jiné udírny. O masu můžu říct, že bylo vždycky moc dobré protože bylo z domácího prasete. No a pak mám ještě zkušenosti s uzenými makrelami, které mám moc ráda, ale teď se mi z jedné udělalo děsně blbě a myslela jsem si, že je to žlučník. Víc zkušeností z uzením nemám
Jo, takže na co si dát pozor? Na uzené makrely, způsobují totiž těhotenství
Manžel stavěl vlastnoručně, sice ne dřevěnou, ale kamennou, tak abychom ji mohli využívat za každého počasí - bydlíme v RD se zahradou a často bereme maso od místních řezníků. Izolaci a kouřovody jsme sháněli skoro po celé republice, jedny šly až odněkud z Ostravy. Dřevěná je fajn, pokud máte chatu a můžete tam dojíždět, a je spíš na letní počasí podle mě…
Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.